Wie zijn wij?

Vanuit passie naar meer dan een hobby!

Wat begon met koken voor vrienden en familie is inmiddels uitgegroeid naar bijna bedrijfsmatig onze hobby uitoefenen. Van (tuin)feestjes bij onze klanten thuis met een volledig verzorgd buffet of barbecue tot Spaanse tapas, Luxe High Tea of een live-cooking meergangen menu, wij ontzorgen u graag.

Wij leveren niet alleen het bestelde menu af, maar zijn ook aanwezig om uw gasten te bedienen en vooral om er zeker van te zijn dat u net zo kunt genieten als uw gasten. Daar gaat het tenslotte om! Goed gastheerschap staat voorop. Alleen nog maar door mond-tot-mond reclame hebben we inmiddels diverse enthousiaste klanten, ook buiten Friesland, en daar zijn we maar wat trots op.

Bij ons treft u geen standaard huzarensalades, rundvlees- en zalmsalades aan. Wij bereiden onze gerechten zelf. “Weet wat je eet” is een motto dat bij ons past. Geen pakjes en zakjes, maar altijd vers bereide gerechten, salades en sauzen.  We hebben dan ook gekozen voor vaste leveranciers voor onze vis- en vleesproducten.  Voor ons is het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen, zodat we ook kunnen staan voor deze kwaliteit.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kars en Jellie Bultema, getrouwd en ouders van 2 dochters. Koken is onze passie, of het nou voor vrienden of familie was, we genoten van net die extra moeite doen waardoor een etentje speciaal werd. Vanuit deze ervaring zijn we steeds verder gaan uitbreiden en ook de inhoudelijke kennis werd vergroot door het volgen van diverse kookworkshops op verschillende gebieden.

Het werken met mooie, eerlijke producten werd voor ons steeds belangrijker. Dit in combinatie met goed gastheerschap, wat wij vooropstellen, maakt ons anders dan de rest!

Jellie Bultema

Bij mij was het al vroeg duidelijk dat ik de horeca in wilde, vanaf 11 jaar waren de zinnen gezet op de Hotelschool, en deze heb ik in Groningen voltooid. Na diverse jaren in de hotelwereld begon een baan met regelmatige uren toch steeds meer te trekken, en koos ik voor een kantoorbaan. Maar Horeca blijft trekken, en naast mijn baan als planner op een opleidingscentrum, heb ik diverse jaren gewerkt voor een traiteur uit Leeuwarden, op oproepbasis; helpen met het bereiden en uitserveren van het eten. Het leukste onderdeel van de Horeca wat mij betreft is catering!

Kars Bultema

Bij mij begon het met uitgebreid koken voor etentjes met vrienden, niets was leuker dan recepten uitproberen en aanpassen met een eigen twist. Inmiddels is heb ik me gespecialiseerd in vlees- en visbereidingen. Bij voorkeur met gebruik van de barbecue, of het nu gerookt wordt, low en slow moet garen of op hoge temperaturen grillen, alles is mogelijk, van vers gerookte zalm, pulled pork tot brisket aan toe.